Кешаут функција во Mozzart

Обложувалницата на Mozzart во последно време може да кажеме дека спаѓа во најдобрите обложувалници на интернет просторот.

Покрај тоа што нудат најразлични бонуси и промоции, како и високи квоти, тие секојдневно се надоградуваат.

Овој пат ќе ја претставиме функцијата Cash Out или предвремена исплата. Самиот збор кажува дека станува збор за да го исплатите тикетот пред време. Важи за тикети во живо и класично обложување.

На пример, имате уплатено тикет со четири фаворити за 10 евра и потенцијалната добивка ви е 120 евра. Доколку чекате уште еден натпревар, вас ви е понудено да го продадете тикетот за сума која ви ја одредува обложувалницата ( на пример 80 евра). Ако таа понуда ви одговара вие можете да ја искористите оваа опција и да си ги земете парите пред време, па повеќе исходот на тој натпревар не ве интересира и не ви влијае врз добивката.

Оваа понуда е валидна за сите нови и постоечки корисници. Ако се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете одличен бонус за добредојде.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*