Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако во изминатиот викенд немаше клупски фудбал, сепак имавме доста интересни тикет. Ние за вас ги издвојуваме малерите и махерите на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Иако тикетот е изигран за само 20 денари, добивката беше повеќе од добра. За жал Аргентинките не изиграа 7+, па овој тике не е добитен. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Овде имаме тикет со четири натпревари типувани како опсег на голови. Три се погодени, а за жал едниот не. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Браво мајсторе. 60 евра да уплатиш на 7+ треба да си голем мајсторе. За среќа тикетот е добитен. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уште еден храбар махер. Типувал 2+ погодоци во прво полувреме и 4+ крајно, па за среќа ги погоди трите натпревари и со уплата од 2500 денари си доби 73.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*