Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И денес се потрудивме да ви ги издвоиме најинтересните тикети од изминатиот викенд и да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Иако многу очекуваа победа на Виљареал над Лас Паламас, за жал тоа не се случи, па и овој играч остана без скоро 19.000 денари благодарение на тој пораз.

Малер 2

Барса изигра реми со Гранада и веруваме дека тоа беше причина за многу тикети да бидат недобитни. Ист случај имаме и на овој тикет каде што на овој играч „му побегнаа“ скоро 11.000 денари. Жално

Махер 1

Браво мајсторе. Погоден е голем прелаз со квота 23. Овој играч уплатил 5 евра во Bet365, и си доби 115. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уште еден интересен тикет е пред нас. За 1 евро уплата, добивката е скоро 400 евра. Погодени се натпревари со релативно високи квоти и комбинирани игри. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*