Секој вторник кешбек во Mozzart!

Во онлајн обложувалницата на Mozzart повторно е активна понудата Elite Risk Free Bet.

Имено, овде се квалификувани сите играчи кои ќе направат депозит денес од најмалку 15 евра и што ќе се обложат на класичен тикет, поточно пред да започнат натпреварите.

Доколку сте добитни тоа е тоа, а доколку не, ви следува кешбек најмногу до 15 евра во вид на бесплатни средства за обложување.

Ако се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Услови и правила за користење

  • Понудата е активна за сите корисници во Mozzart
  • Минималниот депозит е 15 евра
  • Максималниот кешбек е 25 евра
  • Само првиот облог после депозитот е квалификуван за кешбек
  • Сите натпревари треба да се завршени до 23:59 часот
  • Целосните услови и правила може да ги прочитате на сајтот на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*