Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту овој понеделник не ги заборавивме малерите и махерите на ова коло. За вас ги издвоивме најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Овде за жал тикетот не е добитен само за еден погодок кој не беше постигнат во второто полувреме. Доколку Ленс постигнеше гол овој играч ќе си добиеше скоро 200 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Овде имаме уште еден голем малер. Типувани се два натпревари со големи прелази. Едниот е погоден, а другиот само во првото полувреме бидејќи на крај тој дуел заврши реми. Вистинска штета.

Махер 1

Браво мајсторе. Сингл натпревар типуван 7+. Покрај тоа што коефициентот е фантастичен, имаме и храбра уплата. За убаво да се трошат

Махер 2

Храбар махер. комбо тикет со повеќе спортови и солидни квоти. За среќа ги погодил сите шест и за уплата од 4000 денари си доби скоро 1500 евра. Да ти се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*