Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Денес имаме неколку интересни тикети кои ни доаѓаат од изминатиот викенд, а ние решивме да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Oвде имаме тикет кој за само еден погодок не е добитен. Типуваное 1-2I&1-2II полувреме. За жал дуелот помеѓу Рајо Валекано и Виљареал во прво полувреме е погоден, а во второто полувреме не се постигна погодок.

Малер 2

Се постигнаа 5 погодоци, а 2+ во прво полувреме типот не е добитен. Тоа е навистина голем малер. За уплата од 100 денари на овој играч му избегаа скоро 300 евра.

Махер 1

Браво мајсторе. Кога си махер, за 500 денари многу лесно можеш да добиеш 300 евра. Да се множат!

Махер 2

Овде имаме храбар махер. Погодени се пет натпревари со не толку големи квоти, но солидна уплата. За среќа овој играч со уплата од 6000 денари си доби скоро 500 евра. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*