Што се уплаќа денес? (03.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Мец – Реимс – 2 @ 1.93

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 133.603 евра. За победа на Реимс се уплатени се 118.460 евра одосно 89% од уплатата, за реми се уплатени 6%, додека за победа на Мец одат само 5% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*