Што се уплаќа денес? (02.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Ротерам – Норвич– 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 63.053 евра. За победа на Норвич се уплатени се 59.650 евра одосно 95% од уплатата, за реми се уплатени 2%, додека за победа на Ротерам одат само 3% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*