Што се уплаќа денес? (31.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Зорија – Славија Прага – 2 @ 1.48

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 59.677 евра. За победа на Славија Прага се уплатени се 58.692 евра одосно 97% од уплатата, за реми се уплатени 1%, додека за победа на Зорија одат само 2% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*