Натпревар со драстичен пад на коефициентот (31.08.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од црногорскиот Куп кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Петровац – Грбаљ – 2 @ 5.22 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Грбељ е беше 7.44, а во моментов бележи пад од скоро 21% и се плаќа со квота 5.22 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*