Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Започна новата сезона, а официјално веќе од следниот викенд ќе ги имаме сите топ лиги, па со тоа се зголемува и бројот на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. За само 825 денари, овој играч можеше да си добие 40.000 денари, но за жал не успеа да го погодои дуелот помеѓу Сарпсборг 08 II и Аскер. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден голем малер. Изиграл 4 натпревари со одлични квоти, но за жал промаши само еден дуел и остана без скоро 600 евра. Жално!

Махер 1

Браво мајсторе. Изигран сингл тикет со тип 7+. За среќа овој играч го погоди исландскиот дуел и за уплата од 47 евра си доби 564 евра. Секоја чест!

Махер 2

Тикет класика. Изиграни осум натпревари само на конечен исход и за среќа погодени сите. За уплата од 50 денари овој играч си доби скоро 150 евра. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*