Натпревар со драстичен пад на коефициентот (11.08.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од исландската дивизија 1 кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Од 20:00 во рамките на исландската Дивизија 1 се сретнуваат екипите на Леикнир и Грота.

Леикнир е на 4-та позиција со вкупно 23 бода, додека Горта го има 6-то место со вкупно 20 бода.

Леикнир – Грота – 1 @ 1.86 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Леикнир беше 2.43, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 1.86 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*