Храбар махер: Со 2000 денари стана милионер! (ФОТО)

Се повеќе и повеќе сме сведоци на вакви успешни приказни каде што играчите со не толку голем влог добиваат вртоглави цифри на пари.

И овој пат имаме успешна приказна. Имено, играч кој типувал ноќни натпревари во петокот спрема саботата е нов милионер во Македонија.

Како што можете да забележите на тикетот, се изиграни седум натпревар и сите се типувани на голови, па за уплата од 2000 денари овој играч си доби неверојатни 1.409.552 денари.

Да ти се множат мајсторе! Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*