Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Се уште официјално не е започната новата фудбалска сезона ширум Европа, па може да констатираме дека и љубителите на кладењето се уште се на пауза. Од тие најупорните издвоивме неколку тикети и ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде немаме официјална информација за колку пари е уплатен тикетот и која е очекуваната добивка, но сепак може да заклучиме дека станува збор за солидна цифра на вкупна квота. За жал промашен е еден натпревар, па веруваме дека за скоро време среќата ќе му се насмевне на овој играч.

Махер 1

Браво мајсторе. Типувано е 7+ на дуелот помеѓу Базел и Винтерхур, а уплатата е 44 евра. Натпреварот заврши со резултат 5-2, а овој играч си освои нешто повеќе од 1000 евра. За убаво да се трошат.

Махер 2

Комбо тикет со солидна квота. За среќа овој играч ги погоди сите 8 натпревари и со уплата од 200 денари си доби скоро 3000 денари. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*