Македонија има нов милионер: Го погоди невозможното и доби над 6.000.000 денари!

Понудата за фудбал е се уште катастрофална, но тенисот се покажа како одлична опција.

Имено, во понеделникот еден играч од Скопје, од понудата за тенис издвоил 18 натпревари со различни коефициенти и ги типувал на конечен исход.

За негова среќа ги погодил сите, па со уплата  од вкупно 1500 денари во обложувалницата на Mozzart си доби скоро 6.327.000 денари.

На фотографијата се гледа дека едниот тикет е уплатен за 950 денари, додека последователни другиот е уплатен за 550 денари.

Кој знае какво е чувството во понеделник да се добие толкава цифра на пари, но како и да е, да му се множат на мајсторот и за убаво да ги троши.

Секоја чест! Браво махеру!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*