Што се уплаќа денес? (25.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но сепак се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Од 21:15 во рамките на квалификациите за ЛШ се сретнуваат екипите на Бреидаблик и Копенхаген.
Бреидаблик во овој натпревар влегува со фантастичен учинок од претходните пет натпревари, поточно на сите тие дуели запишаа исто толку и победи. Копенахген од друга страна има за нијанса полош учинок, односно во истиот временски период запишаа три победи, едно реми и еден пораз.

Бреидаблик – Копенхаген – 2 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 86.554 евра. За победа на Бреидаблик уплатени се 13.889 евра, за реми 25.184 евра, додека останатите 47.481 евра се уплатени за победа на Копенхаген.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*