Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Како што изминува времето, така и понудата за обложување со зголемува, а заедно со тоа добиваме и уште поинтересни тикети. Во продолжение новото издание на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Иако се промашени два натпревари, мора да го пофалиме за погодениот вкупен коефициент. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден голем малер. Ако го погодел натпреварот Леимнгтон – Волсол за уплата од 40 денари ќе си добиеше скоро 160.000 денари. Жално.

Махер 1

Овој играч погодил голем прелаз од европските квалификации и тоа со квота 39. Ларне имаше негатива на полувреме против Хелсинки, но на крајот се случи пресврт и овој играч со 200 денари си доби нешто повеќе од 100 евра.

Махер 2

Овој тикет е уплатен на 04.07 и типувано е дека Алкараз ќе биде победник на Вимблдон. За среќа, тоа и се случи, па овој играч со уплата од 1000 денари си доби скоро 4.000 денари. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*