Што се уплаќа денес? (22.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата денес ќе ни бидат точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота денес.

Од 21:00 во рамките на хрватската Супер Спорт лига се сретнуваат екипите на Осијек и Славен Белупо.

Осијек изигра четири контролни натпревари и запиша две победи, едно реми и еден пораз, додека Славен Белупо забележа доста полоши резултати во контролниот период.

Осијек – Славен Белупо – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.388 евра. За победа на Осијек уплатени се 82.190 евра, за реми 5.559 евра, додека останатите 4.639 евра се уплатени за победа на Славен Белупо.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*