Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако понудата е слаба, сепак и овој викенд издвоивме неколку интересни тикети кои ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета е што овој играч за само еден погодок не успеа да добие 13.000 денари. Погодил еден натпревар со голм прелаз и на другиот натпревар типувал 7+, но за жал кај Финците беа постигнати само шест погодоци.

Малер 2

Повторно за еден погодок. Овде типувани се 9 натпревари со различни типови, но за жал погодени се само 8. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Овде имам махер од пред 10-тина дена, но тоа не значи дека треба да остане заборавен. Погодени се четири натпревари со типот 7+, па за уплата од 30 денари овој играч си доби 130.000 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*