Топ 3 бонуси за добредојде во најдобрите онлајн обложувалници!

Бонусот е главно „оружје“ на сите онлајн обложувалници за привлекување на нови корисници. Постојат неколку видови бонус, но воглавно најатрактивен треба да биде бонусот за добредојде со цел да ве привлечи за да отворите сметка баш во таа обложувалница.

Во овој текст, накратко ќе ви ги ги претставиме трите најдобри бонуси за добредојде во најдобрите онлајн обложувалници.

3-место: Бонус за добредојде во 22Bet

Бонусот за добредојде ви 22Bet е класика бонус и е во вредност од 100% до 6000 денари на вашиот прв депозит. За да го добиете бонусот треба да сте нови корисници и да направите минимален депозит од 1 евро, а потоа да исполните однапред одредени услови за да ги повлечите тие средства.

2-место: Бонус за добредојде во Mozzart

Бонусот за добредојде во Mozzart е комбинација на бонус средства, но и бесплатни спинови. Пакетот се состои во 100% бонус до 400 евра, бонус за слотови, бонус за спортско кладење,  но и 100 бесплатни спинови кои може да ги користите на слотот Sweet Bonanza TM or The Dog House TM.

1-место: Бонус за добредојде во Bet365

Сосема заслужено на тронот се наоѓа бонусот за добредојде во онлајн обложувалницата на Bet365. Тие за своите нови корисници нудат 100% бонус до 25 евра, но потоа се што треба да направите е да ги изиграте бесплатните кредити и повеќе не треба да исполнувате никакви услови.

Целосните услови и правила за бонусите може да ги прочитате на сајтовите на самите обложувалници!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*