Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако зад нас имавме викенд со прилично слаба понуда, сепак издвоивме неколку интересни тикети и ви ги претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета е што овој играч со само 30 денари не успеа да си добие 300 евра. „Виновник“ за тоа е деулот помеѓу Боливар и Реал Санта Круз каде што беше типувано 1&ГГII полувреме.

Малер 2

Еве уште еден огромен малер кој не го погодои вкупниот број на гемови, па остана без скоро 1000 евра. Жално!

Махер 1

Браво мајсторе. Овде имаме сингл натпревар типуван на голови, поточно 7+. Уплатен е тикетот за 47 евра, а добивката е во вредност од 752 евра.

Махер 2

Уште еден махер за голови, но овој пат се погодени дури 3 дуели со типот 7+. Ова е навистина тешко, па затоа веруваме дека и добивката е солидна. Секоја чест!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*