Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.06.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамите на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од шведската Дивизија 1 кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Од 16:00 се сретнуваат екипите на Ангелхолм и Оскарсхам.

Кога ќе ја погледнеме табелата во оваа лига, може да забележиме дека двете екипи имаат ист број бодови и буквално ист учинок, само различна е гол разликата.

Ангелхолм – Оскарсхам – 2 @ 2.48 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Оскарсхам беше 3.10, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 2.48 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*