Натпревар со драстичен пад на коефициентот (22.06.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од исландската Дивизија 1 кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Од 21:15 се сретнуваат екипите на Тортур и Грота.

Тортур е на 8-та позиција со квупно 7 бода, додека Грота има за нијанса подобар учинок и се наоѓа на 6-то место со вкупно 10 бода.

Тортур – Грота – 1 @ 2.54 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Тортур беше 3.48, а во моментов бележи пад од скоро 27% и се плаќа со квота 2.54 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*