Ролан Гарос понуда: Бонус до 70% на добивката!

Многу пати сме кажале, но сега пак ќе повториме. Bet365важи за лидер во онлајн обложувањето, а има и многу причини зошто е тоа така.

Најпрво може да си добиете бонус во вредност од 25 евра (регистрирај се ТУКА) на вашиот прв депозит без никакви услови за повлекување, а второ, скоро секогаш знаат да ги изненадат своите корисници со фантастични понуди и промоции.

Овој пат, можност за поголема добивка имаат љубителите на обложувањето на тенис. Се што треба да направите е да изиграте тикет со два или повеќе натпревари и на тој начин да ја зголемите добивката.

Вредноста на бонусот се додава во зависност од тоа колку натпревари имате изиграно и по следниот редослед:

 • 2- натпревари – 5% бонус
 • 3- натпревари – 10% бонус
 • 4- натпревари – 15% бонус
 • 5- натпревари – 20% бонус
 • 6- натпревари – 25% бонус
 • 7- натпревари – 30% бонус
 • 8- натпревари – 35% бонус
 • 9- натпревари – 40% бонус
 • 10- натпревари – 45% бонус
 • 11- натпревари – 50% бонус
 • 12- натпревари – 55% бонус
 • 13- натпревари – 60% бонус
 • 14 и повеќе натпревари – 70% бонус

Услови и правила за користење

 • Понудата е валидна за нови и постоечки корисници
 • Понудата е валидна само за тикет изигран пред почетокот на натпреварите
 • Максималниот бонус кој може да го добиете е 100.000 евра
 • Оваа понуда не може да се врзува со други промоции (зголемени квоти итн.)
 • Бонусот нема да се прифати доколку ја изберете опцијата Cash Out
 • Бонусот ќе биде додаден на вашата сметка автоматски, најдоцна 24 часа по завршетокот на последнито натпревар

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*