Mozzart кешбек за еден промашен натпревар!

Онлајн обложувалницата на Mozzart ни претстави фантастична понуда која посебно ќе им се допадне на љубителите на комбо обложувањето.

Станува збор за кешбек на одреден погоден коефициент, дококлу на тикетот промашите само еден натпревар.

За да бидете квалификувани за оваа промоција треба да изиграте тикет со најмалку четири натпревари и вкупниот погоден коефициент да биде најмалку 29.

Доколку промашите еден натпревар, а имате погодено коефициент над 29 тогаш вие си добивате повраток на уплатените средства.

Во зависност од тоа колку е вашиот погоден коефициент толку и кешбек добивате, а тоа се врши по следното правило:

  • 29+ коефициент – 1х влогот
  • 59+ коефициент – 2х влогот
  • 99+ коефициент – 3х влогот
  • 499 коефициент – 5х влогот
  • 999 коефициент – 10х влогот

Оваа понуда важи за сите нови и постоечки корисници на сајтот на Mozzart. Доколку се уште немате сметка таму може да си отворите ТУКА и да си добиете одличен бонус за добредојде.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*