Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник се потрудивме да ги издвоиме најинтересните тикети од изминатиот викенд и да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овој играч типувал 29 натпревари со тип вкупно голови 2+, но за жал погодени се само 28 и вистинска штета е што со уплата од 100 денари не успеа да си добие 172.000 денари. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Повторно имаме тикет со многу натпревари, овој пат 18. Промашен е само еден натпревар и овој играч остана без 16.000 денари. Вистинска штета.

Махер 1

Комбо тикет со 13 натпревари. Типувано е конечен исход, двојна шанса и вкупно погодоци. За среќа погодени се сите дуели и со уплата од 1 евро овој играч си доби околу 430 евра. Да се множат!

Махер 2

Браво мајсторе. Ова е махер на годината. Погодени се два големи прелази, точен резултат како и два дуели на конечен исход реми. Типувано е систем 5 од 6, но за среќа се погодени сите 6 дуели. За уплата од 20 денари си доби скоро 400.000 денари. Браво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*