Натпревар со драстичен пад на коефициентот (17.05.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој бележи пад на коефициентот за побед на гостите.

Од 18:00 во рамките на кипарската Прва дивизија се сретнуваат екипите на Неа Саламис и Паралимни.

Неа Саламис е на 8-та позиција со вкупно 49 бода и нивниот опстанок не е воопшто загрозен, додека гостите имаат се уште потреба од бодови за да бидат на сигурно.

Неа Саламис – Паралимни – 2 @ 2.22  во 22Bet

Почетната вредност за победа на Паралимни беше 3.54, а во моментов бележи пад од скоро 37% и се плаќа со квота 2.22 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*