Натпревар со драстичен пад на коефициентот (16.05.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од Премиер лигата на Јужна Африка.

Од 19:30 се сретнуваат екипите на Мамелоди и Мартизбург.

Домаќините имаат солидна предност на првата позиција и се недостижни од другите екипи. Мартризбург е на 16-то последно место и е во тесна трка за опстанок.

Мамелоди – Мартизбург – 2 @ 4.98 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Мартизбург беше 15, а во моментов бележи пад од скоро 67% и се плаќа со квота 4.98 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*