Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И денес издвоивме место за најинтересните тикети од изминатиот викенд и ви ги претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Супер тикет, но за жал недобитен. Овој кладилничар типувал Т11-3 прво & 1-3 гола второ полувреме и од можни шест погоди само пет дуели, па остана без скоро 14.000 денари.

Малер 2

Уште еден доста тежок тикет. Сите пет натпревари се со високи квоти, а има погодено само четири, па за уплата од 20 денари не успеа да си добие 52.000 денари. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Да се погодат 14 натпревари, не е воопшто лесна работа. За среќа овој играч внимателно ги избрал и за уплата од 1000 денари си доби скоро 14.000. За убаво да се трошат!

Махер 2

Махер во вистинска смисла на зборот. Типувани седум фаворити и уплатени за неверојатни 500 евра. За среќа погодени се сите, па овој играч си доби нешто повеќе од 3.000 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*