Натпревар со драстичен пад на коефициентот (13.05.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Во данската прва дивизија – група елиминација денес се сретнуваат екипите на Коге и Фредерисиа. На овој натпревар и двете екипи имаат ист број бодови, поточно по 37, па може да коснтатираме дека квалитетот на двете екипи е скоро изедначен.

Коге – Фредерисиа – 1 @ 2.05 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Коге беше 2.48, а во моментов бележи пад од скоро 17% и се плаќа со квота 2.05 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*