Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник се потрудивме да ги издвоиме најинтересните тикети од изминатиот викенд и да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета што овој играч не успеа со 30 денари влог да добие скоро 700 евра. „Виновник“ за тоа беше тимот на Фрајбург II кој не успеа да победи на натпреварот против Минхен 1860.

Малер 2

Повторно имаме голем малер. За жал овде се промашени два натпревари типувани на конечен исход, но добивката е вртоглава. Станува збор за скоро 5.500 евра и тоа за уплата од 20 денари. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 3

Исто и овде имаме голем малер. Типувани се 4 натпревари на полувреме/крај и вкупно голови, а погдени се само три. Доколку беше погоден и четвртиот дуел овој играч ќе беше побогат за 100.000 денари. Штета!

Махер 1

Браво мајсторе! Типувано е 7+ на францускиот дуел помеѓу Лион и Монпеље каде што се постигнаа дури 9 погодоци. Штета што уплатата е мала. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*