Натпревар со драстичен пад на коефициентот (04.05.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од германската Регионална лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Од 18:30 се сретнуваат екипите на Туркучу Минхен и Швејнфирт. Ова е дуел на две екипи кои имаат ист број бодови и се наоѓаат на делба на 6-та позиција. Судејќи според моменталнта форма, екипта на Швејнфирт има поголеми шанси за победа.

Туркгучу Минхен – Швејнфирт – 2 @ 2.67 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Швејнфирт беше 3.26, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 2.67 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*