Што се уплаќа денес? (02.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме добитен натпревар.

Од 18:00 во рамките на германската регионална лига се сретнуваат екипите на Котбус и Динамо. Домаќините се борат за првата позиција и бодовите им се прекупотребни, додека гостите немаат никаква потреба за бодови и им претстои само мирна завршница.

Котбус – Динамо – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.332 евра. За победа на Котбус уплатени се 69.556 евра, за реми 11.902 евра, додека останатите 17.874 eвра се уплатени за победа на Динамо.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*