Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И денес издвоивме место на нашиот сајт за најинтересните тикети од изминатиот викенд, поточно за малерите и махерите на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет со комбо типови и за жал промашен е само еден натпревар. Типувано е 1/1&3+ на дулот помеѓу Порто и Боависта, но за жал тој натпревар заврши со резултат 1-0 и овој играч остана без скоро 44.000 денари.

Малер 2

Малер или махер, не знаеме како точно да дефинираме. Изиграни се три натпревари од кои двата се типувани на голем прелаз, а едниот двојна шанса. За жал, двата големи прелази се погодени, а двојната шанса не. Вистинска штета.

Махер 1

Браво мајсторе. Тикет со три дуели од македонската лига и за среќа погодени се. Овој играч со уплата од 25 евра си доби скоро 150 евра. За убаво да се трошат!

Махер 2

За крај имаме храбар махер. Уплатени се 2.000 денари на пет натпревари со вкупна квота од скоро 30. За среќа погодени се сите натпревари. За убаво да се трошат мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*