Што се уплаќа денес? (29.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата многу често ни е добар показател за конечниот исход, па очекуваме и денес да биде така.

Во рамките на шпанската Ла Лига ќе се сретнат екипите на Елче и Рајо Валекано. Елче е убедливо на последната позиција и најверојатно ќе бидат елиминирани од Примера, додека Рајо Валекано е на средината на табелата и немаат грижи околу опстанокот.

Елче – Рајо Валекано – 2 @ 2.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 85.439 евра. За победа на Елче уплатени се 21.239 евра, за реми 10.990 евра, додека останатите 53.210 евра се уплатени за победа на Рајо Валекано.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*