Што се уплаќа денес? (27.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата и вчера ни беше супер показател, па благодарение на тоа наплативме супер квота и веруваме дека победничката серија ќе ја продолжеме и денес.

Од 20:30 во рамките на швајцарската Супер лига ќе се сретнат екипите на Сион и Базел. Сион е на претпоследното место и ќе се бори за опстанок, додека Базел е на сигурно, но треба уште многу за да стигант до посакуваните позиции кои можат да ги одведат во Европа.

Сион – Базел – 2 @ 1.91

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.990 евра. За победа на Сион уплатени се 13.445 евра, за реми 18.832 евра, додека останатите 40.713 евра се уплатени за победа на Базел.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*