Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Овој понеделник ќе ви ги претставиме најинтересните тикети од изминатиот викенд, спакувани во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет со 12 натпревари изиграни со комбинирани облози. Коефициентите се солидни и за уплата од 150 денари максималната потенцијална добивка изнесува скоро 80.000 денари. За жал промашен е еден дуел, па овој играч ќе мора да се задоволи само со повраток на влогот.

Малер 2

Вистинска шетата е што во првото полувреме немаше ниту еден погодок на натпреварот од ЛШ помеѓу Баерн и Манчестер Сити. На овој тикет е типувано 1-3 погодоци во прво и во второ полувреме, па промашениот пенал на Халанд го „чинеше“ овој играч скоро 200 евра.

Махер 1

Браво мајсторе. Внимателно избрани натпревари и за уплата од 1500 денари, овој играч си доби скоро 15.000 денари. Да се множат!

Махер 2

За крај имаме комбиниран тикет. Изиграни се 13 натпревари со различни типови, но за среќа се погодени сите, па овој тикет е добитен, а сопственикот е „побогат“ за 900 евра. Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*