Натпревар со драстичен пад на коефициентот (22.04.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви преставиме натпревар кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Денес од 18:00 се сретнуваат екипите на Никозија и Неа Саламис. Домаќините се дел од црвената зона и до крајот ќе треба уште многу да се помачат за да стигнат на сигурно, додека гостите го немаат тој проблем и имаат одлична предност во однос на најзагрозните екипите.

О. Никозија – Неа Саламис – 1 @ 2.44 во 22Bet

Почетната вредност за победа на О. Никозија беше 2.99, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 2.44 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*