Натпревар со драстичен пад на коефициентот (14.04.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој што бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Во рамките на австриската втора лига се сретнуваат екипите на Ворвартс и Амштетен. Домаќините се многу блиску до црвената зона и тоа е сценарио кое сакаат да го избегнат по секоја цена. Гостите од друга страна имаат позиција на средината на табелата, а искрено тешко дека ќе успеат да стигнат лидерската позиција.

Ворвартс – Амштетен – 1 @ 2.64 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Ворвартс беше 3.80, а во моментов бележи пад од скоро 31% и се плаќа со квота 2.64 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*