20Bet промоција: Зголемете ја добивката за 100% на комбо тикетите!

Обложувалницата на 20Bet секојдневно не изненадува со нови бонуси и промоции како за постоечките, така и за новите корисници.

Овој пат шанса за поголема добивка имаат љубителите на комбо обложувањето, бидејќи со оваа промоција тие имаат можност да ја дуплираат својата добивка.

Станува збор за тикет со повеќе натпревари, па во зависност од тоа колку натпревари имате изиграно, толку вашата добивка пропорционално ќе се зголеми.

Се што треба да направите е:

  • Регистрирајте се ТУКА
  • Составете тикет со најмалку три натпревари и минимална засебна квота од 1.20

Зголемувањето на добивката се врши по следниот распоред во зависност од тоа колку натпревари имате изиграно:

3 натпревари1.05
4 натпревари1.07
5 натпревари1.10
6 натпревари1.12
7 натпревари1.15
8 натпревари1.20
9 натпревари1.25
10 натпревари1.27
11 натпревари1.30
12 натпревари1.35
13 натпревари1.40
14 натпревари1.45
15 натпревари1.50
16 натпревари1.60
17 натпревари1.70
18 натпревари1.80
19 натпревари1.90
20 натпревари2.00

Услови и правила за користење

  • Понудата е валидна за сите нови и постоечки корисници
  • Минималниот квалификуван тикет е со најмалку 3 натпревари
  • Минималната квалификувана квота по натпревар 1.20
  • Максималната зголемена добивка може да биде 100% од оригиналната потенцијална добивка
  • Средствата добиени од оваа промоција се слободни и можете да ги повлечите или да се обложите со нив

*Целосните правила за оваа промоција може да ги прочитате на сајтот на 20Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*