Натпревар со драстичен пад на коефициентот (07.04.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Oд 16:45 во рамките на алжирската прва лига се сретнуваат екипите на Арба и Магра. Домаќините во овој натпревар влегуваат со лошо расположение откако запишаа два последователни неуспеси, додека гостите знаат да изиграат непредвидливо.

Арба – Магра – 1 @ 1.80 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Арба беше 2.55, а во моментов бележи пад од скоро 30% и се плаќа со квота 1.80 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*