Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту овој понеделник не ги заборавивме малерите и махерите на колото, па за вас спремивме ново издание со најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Овој играч за малку не успеа со 20 денари да си добие нешто повеќе од 100 евра. Иако во првото полувреме Тристан водеше со 1-0, сепак на крајот изгубија и го оставија овој тикет недобитен.

Малер 2

Да се погодат 2 прелази и да се остане без добивк е дефинитивно голема катастрофа. Погдени се два дуели 2-1, но за жал третиот не е погоден, па овој играч остана без 4000 евра. Жално!

Махер 1

Браво мајсторе. Комбо тикет со измешани знаци, но за среќа сите погодени. Овој играч за уплата од 200 денари си доби скоро 500 евра. За убаво да се трошат!

Махер 2

Овде имаме храбар махер. Типувани се три натпревари со играта „Тимови“ и за среќа погодени се сите. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*