20% кешбек во Mozzart

Обложувалницата на Mozzart ни ја претстави нивната фантастична понуда насловена како кешбек кој го добивате секој понеделник.

Станува збор за повраток на 20% од средствата кои ви се вложени за време на викендот.

Доколку направите депозит од најмалку 20 евра и го изиграте за време на викендот на тикет со најмалку три натпревари пред почеток, добивате кешбек во понеделник во вредност од 20% на вложената сума.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart можете да се регистрирате ТУКА.

Услови и правила за користење

  • Понудата е активна за сите нови и постоечки корисници
  • Максималниот износ на кешбек кој може да го добиете е 100 евра
  • Вредноста на кешбекот е 20% од вложената сума за време на викендот
  • Кешбекот се смета само за тикети изиграни пред почетокот на натпреварувањето
  • Кешбекот се активира автоматски секој понеделник
  • Оваа понуда важи само во сабота и недела
  • Целосните правила може да ги прочитате на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*