Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник решивме да ви ги претставиме најинтересните тикети во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

За само еден погодок овој тикет не е добитен. Играчот типувал 7 натпревари на конечен исход и 1+ погодок во второ полувреме, но за жал не го погоди дуелот помеѓу Ница и Оксер кој заврши 1:1.

Малер 2

Овде имаме тикет со хокеј натпревари. Играчот ги уплатил за 100 денари и беше во игра за околу 500 евра, но за жал повторно овде имаме случај „за една“. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 3

Вистинска штета. За само еден погодок овој играч не си доби скоро 6.000 евра. Англичаните од ниската лига не успеаа да постигнат уште еден гол и да го усреќат овој играч.

Махер 1

Тикет класика. Погодени пет НБА играчи и со уплата од 280 денари овој кладилничар си доби скоро 5200 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*