Петочен бонус во 22Bet до 6000 денари

Една од подобрите онлајн обложувалници, 22Bet е позната по тоа што има фантастични понуди и промоции како за новите, така и за постоечките корисници.

Тие неодамна ја претставија пондуата петочен бонус која дефинитивно е супер можност за викендот да го дочекате со повеќе пари.

Оваа понуда важи за сите регистрирани корисници кои ќе направат депозит во петок од 00:00 до 23:59.

За да го добиете бонусот мора да направите депозит од најмалку 1 евро, а вредноста на бонусот е 100% до најмногу 6.000 денари.

Услови и правила за користење

  • Бонусот е во вредност од 100% до 6000 денари
  • Оваа понуда важи само во петок
  • Пондуата е наменета за сите корисници
  • Бонусот мора да го изиграте најмалку 3 пати на тикет со најмалку три парови и најмала квота 1.40 поединечно
  • Бонусот може да го играте само на спортски настани

*Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*