Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту овој понеделник не ги заборавивме малерите и махерите на колото. Ова се најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Овој тикет не е добитен само поради Барселона. И покрај тоа што Каталонците беа фаворити на натпреварот против Алмерија, не успеаа да победат и овој играч го „оставија“ без 5000 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

На овој тикет гледаме дека се изиграни натпревари со солидни квоти. Играчот го погодил типот на полувреме на градското мадридско дерби, но за жал не успеа и на крај.

Махер 1

Тикет класика. Изиграни седум натпревари, вкупна квота 37 и за уплата од 200 денари добивка од нешто повеќе од 100 евра. Браво!

Mахер 2

Супер дабл со одлични квоти. Овој играч за уплата од 3 евра си доби скоро 300. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*