Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник на нашиот сајт имаме место резевирано за најинтересните тикети од изминатиот викенд, поточно за малерите и махерите на колото.

Малер 1

Овој тикет не е добитен поради единствената кошарка која ја ставил овој обложувач. Типувал 1 прво полувреме, но за жал водството го имаа гостите. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Повторно за „една“. Овој играч изиграл натпревари на конечен исход и тоа сите фаворити, но за жал Базел не успеа да победи на овој натпревар и да го направи „побогат“ за 1000 евра. Жално.

Махер 1

Браво мајсторе. Комбиниран тикет и уплата од 200 денари му донесоа скоро 250 евра на овој играч. За убаво да се трошат!

Махер 2

Овде имаме храбар махер. Изиграни се 7 фаворити со комбинирани типови и за среќа сите добитни. Играчот за 1500 денари уплата си доби 32.800 денари. Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*