Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Како и секој понеделник, така и овој пат, ние на нашиот сајт резевиравме место за малерите и махерите на колото, поточно за најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Да промашиш двојна шанса, треба да бидеш голем малер. Така и овој играч типувал Х2 на дуелот Херта – Менхенгладбах, а тој натпревари заврши во корист на домаќините.

Малер 2

На овој тикет главен „виновик“ е Челзи. За жал тие не успеаа да го победат Вест Хем, а и да го усреќат овој играч. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Браво мајсторе. 9 натпревари со измешани коефициенти, но за среќа сите точни. За уплата од 1000 денари овој играч си доби скоро 50.000 денари.

Махер 2

Храбар махер. Избрал седум дуели, поточно седум фаворити и ги уплатил за 5.000 денари. Овој играч сега е побогат за скоро 500 евра. Браво!

Махер 3

Добивката е посебно „слатка“ кога тикетот е уплатен за 20 денари. Овде имаме ливче со 10 натпревари и за среќа сите погодоени. Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*