Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту овој понеделник не ги заборавивме малерите и махерите на колото. Во овој текст во продолжение ви ги претставуваме најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Вистинска штета е што овој играч за само еден гол не успеа да си добие скоро 1200 евра. Погодил доста интересни дуели, но среќата не беше на негова страна.

Малер 2

Ова е вистинска штета. Погодени 5 од 6 натпревари со знакот ГГ во прво полувреме, доколку го погодеше и шестиот дуел за уплата од 20 денари ќе си добиеше 147.000 денари. Штета.

Махер 1

Браво мајсторе. Тикет класика. Конечен исход и дел од натпреварите се типувано 0-2 гола. За уплата од 100 денари си доби скоро 5.400 денари. Да се множат!

Махер 2

Браво мајсторе. Погоди седум НБА играчи и за уплата од 1000 денари си доби вртоглави 78.000 денари. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*