Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник се потрудивме да ги издвоиме најинтересните тикети од изминатото коло. Ова е новото издание на малерите и махерите на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Внимателно избрани пет натпревари и типувани со опсег на голови во прво и второ полувреме. Штета што на натпреварот ПСЖ – Реимс немаше погодок во првото полувреме. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден малер каде што виновник е ПСЖ. Овде е типувано на конечен исход да победат Парижаните, но за жал тој натпревар заврши 1-1. Доколку победеше ПСЖ овој играч ќе беше побогат за околу 3.500 евра.

Махер 1

Овде имаме два натпревари со исклучително високи квоти. Играчот типувале конечен исход и ГГ во прво полувреме, па за уплата од 330 денари си доби скоро 260 евра. Браво мајсторе!

Махер 2

Храбар махер. Изиграни се 5 фаворити и уплатени се за солидна цифра од 10.000 денари. Без поголеми проблеми победија сите и овој тикет стана добитен. Браво мајсторе, да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*